Open Atelier

Natuurlijk kunt u altijd op afspraak op atelierbezoek komen; om rond te kijken, om u te laten inspireren of om werken te huren of te kopen.
Maar er zijn ook vaste momenten in het jaar waarbij u de ontwikkelingen in het werk van Adrienne kunt volgen.

Open ateliers
Het laatste weekend van mei en half november opent zij de deuren van haar atelier voor belangstellenden. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u haar werk bekijken en volop informatie krijgen over haar werkwijze, de kunstuitleen, de cursussen en workshops en haar andere activiteiten.
De sfeer is feestelijk en gemoedelijk, en als de drukte het toelaat geeft zij demonstraties van haar manier van werken, bijvoorbeeld aan de drukpers.

Eerstkomend Open Atelier 2016:

vrijdag 18 november van 13.00 tot 21.00 uur
zaterdag 19 november en
zondag 20 november van 10.00 tot 18.00 uur.

Welkom op de open dagen van Atelier A3 in de Zessprong aan de Roombeek!
Kottendijk 110b, 7522BV Enschede. (tussen 110 en 112 doodlopend straatje in, rechts aanhouden, door hek schoolplein op).

start seizoen sep 2016 (4)   open atelier nov 14 (6)   open atelier nov 14 (7)

Informatiedagen
Voorafgaand aan de cursusblokken is er twee keer per jaar een moment waarop het voor (aspirant)cursisten mogelijk is nog even de laatste actuele nieuwtjes over de te starten cursussen te halen. In de praktijk komt dit neer op bijpraten over het lesprogramma en vooral nieuwe cursisten komen dan graag even om kennis te maken en te overleggen over het materiaal of eventueel aan te schaffen benodigdheden. Er is altijd werk van cursisten ter inzage en ook vinden zij het leuk om op zo’n zaterdag te komen vertellen over hun werk.

Eerstkomende informatiedag:
Zaterdag 14 januari 2017. In de week erna start het nieuwe cursusblok.

A3-art-open-atelier-Adrienne-van-Wartum Open-Atelier,-met-soms-een-demonstratie-achter-de-drukpers--Adrienne-van-Wartum   cursus nieuwe atelier 1