De kunstuitleen A3-art: wat u moet weten 

U huurt een kunstwerk voor 10,– euro per maand,(graag automatisch overschrijven),van dit bedrag spaart u 7,– euro voor aankoop nu of in de toekomst. Dit bedrag is besteedbaar in de collectie kunstuitleen van A3-art.

Het werk is verzekerd in mijn atelier/huis; daarbuiten valt het onder uw wa of inboedelverzekering. Bij glasbreuk/beschadiging van de lijst, wordt de complete lijst door de huurder vergoed, als het kunstwerk(ook) is beschadigd de hele waarde van het kunstwerk.

Indien u het kunstwerk aangeleverd krijgt in verpakkingsmateriaal, graag ook weer zo retour brengen!

In uitzonderlijke situaties kan het  voorkomen dat een gehuurd kunstwerk nodig is voor een expositie o.i.d., dit is ruim van te voren bekend; als het een kunstwerk is waarvan u heeft aangegeven dat u het wilt aanschaffen, dan geld dit niet.

Op afspraak kunt u komen ruilen: de collectie is altijd in beweging!

Kiest u iets uit de kribbe, kom ik dit binnen een week ingelijst bij u bezorgen!

Als u zelf aangeeft dat u een kunstwerk wilt aanschaffen, houden dus, dan wordt de 10,– euro per maand een aflossing, en betaalt u geen 3,–euro admin./inlijst kosten meer. In dit geval kan het werk ook niet meer omgeruild worden!

Indien er een wachtlijst is voor de huur van een werk, kunt u het kunstwerk maximaal 1 jaar huren, daarna kan ik het terugvragen om weer ter beschikking van anderen te stellen. Tenzij u aangeeft het te willen kopen, dat heeft voorrang

Kopen gaat boven huren: indien iemand het door u gehuurde werk wil aanschaffen, heeft u als huurder eerste keus en kunt u besluiten tot aanschaf, zo niet dan heeft degene die wil kopen voorrang.